HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Félreérthető funkciót javítunk hétfőn

2007.10.07. 13:43 Műhelyírnok

Egy félreérthető funkcióra hívta fel figyelmünket egy tanárnő a hétvégén, amit ezúton is köszönünk neki!

A tanfolyam meghirdetésével kapcsolatban jelezte számunkra, hogy mivel a tanfolyam teljes ára, illetve óradíja cellák mellett nincs kiírva, hogy "Ft", ezért ezt ő a cellákba írta be, amit azonban a rendszer nem fogadott el.

A rendszer a megjelenítéskor ugyan automatikusan hozzáírja az összegekhez, hogy "Ft", azonban az összegek megadásakor a fenti hiányosság félreértést okozhat. Mivel fontosnak ítéltük a problémát, ezért már hétfőn korrigáljuk ezt a funkciót.

Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam meghirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr55188970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása