HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Minden régi és új felhasználónak: újonnan regisztrált tanulónál az 1. nap ingyenes

2007.12.19. 18:07 Műhelyírnok

Sok Lingvico rendszert használó tanár, illetve nyelviskola meghirdetett ingyenes próbaórát az érdeklődő nyelvtanulóknak. Ez azért is jó, mert a tanulók még nem igazán ismerik ezt a típusú internetes oktatást és egy próbaórán kötelezettségek nélkül megtapasztalhatják, hogy milyen is egy live-online óra hangulata.

Néhány tanár arra is vállalkozott, hogy egy bizonyos ideig ingyenes hozzáférést biztosít az érdeklődő tanulóknak a feladataihoz, távoktatási anyagaihoz. Ez is nagyon hasznos dolog a tanulók becsábítására az online nyelviskolájába.  

A Lingvico szeretné támogatni ezeket a vállalkozó kedvű tanárokat és azokat is arra biztatja, hogy tegyék meg ezeket a lépéseket, akik eddig nem hirdettek meg ingyenes próbaórát és nem adtak ingyenes hozzáférést az érdeklődőknek. Az érdeklődő nyelvtanulókból ugyanis akkor lesznek tanítványok, ha saját bőrükön is megtapasztalhatják a Lingvicoval végzett online oktatás kényelmét és "másságát".

A Lingvico azzal támogatja a tanárokat és a nyelviskolákat (legyen régi vagy új felhasználó), hogy minden újonnan regisztrált tanulónál az 1. napot (a regisztrálás napját) ingyenessé teszi, vagyis arra a napra a tanulónál nem számol el napidíjat a rendszer. Így nemcsak a tanulója számára lesz ingyenes ez az alkalom, hanem az Ön számára is.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

  • Ha Ön tanárként ingyenes próbaórát tart (ehhez live-online diákként regisztrálja az érdeklődő vagy jelentkező tanulót a rendszerben), akkor azért a napért nem számol el díjat a rendszer. A  tanulóval így kötelezettségek nélkül kipróbálhatják a live-online órát (használhatják a virtuális táblát, órai feladatokat adhat neki stb.).
  • Ugyanígy, az érdeklődő vagy jelentkező tanulónak a regisztráció napján kötelezettségek nélkül adhat próbahozzáférést, hogy kipróbálja a Tanuló-felületet (ehhez a tanuló regisztrálása után kioszthat számára leckéket néhány kedvcsináló feladattal), vagy  ha távoktatási anyag iránt érdeklődik, akkor az anyag egy részét teheti elérhetővé számára a Tanuló-felületen.
Reméljük ennek az újdonságnak köszönhetően sokan kedvet kapnak a tanulószerzésnek ehhez a módjához!

Szólj hozzá!

Címkék: próbaóra díjtalan használat próbahozzáférés

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr69263633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása