HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Módosult az Adminban a tanfolyamok, szabad órák és távoktatási anyagok meghirdetése

2008.01.07. 18:01 Műhelyírnok

A tanfolyamok, szabad órák és távoktatási anyagok meghirdetése eddig úgy történt, hogy az adatok, időpontok megadásán túl (a "Tanfolyam", "Időbeosztás" és "Távoktatási anyag" oldalakon) az Első lépések oldalon is be kellett kattintani a megfelelő checkboxokat a "Kínálat, Státusz" fülön.

Ez a metódus azonban hibalehetőséget jelentett, mivel, ha valaki meg is adta a megfelelő adatokat, időpontokat, de nem katintott a checkboxokba, akkor nem jelentek meg a nyelvoktató weboldalán (valamint a Lingvico.hu oldalon, ha kereshetővé tette az online nyelviskoláját) a meghirdetett tanfolyamok, szabad időpontok, illetve távoktatási anyagok.

E hibalehetőség kiküszöbölésére azt a megoldást találtuk, hogy egyszerűsítjük a meghirdetést és ezentúl a meghirdetés után (elmentve a felvett tanfolyamot, szabad időpontokat és távoktatási anyagokat) ezek automatikusan megjelennek a nyelvoktató weboldalon, illetve a Lingvico.hu portálon, amennyiben kereshető az iskola.

A módosítás során ezért kivettük a checkboxokat az Első lépések oldal "Kínálat, Státusz" fülről.

Mostantól tehát a következőképpen lehet tanfolyamot és szabad órát meghirdetni:
1. Az Első lépések oldalon az Általános státusz aktívra állítása mellett állítsuk a Live-online státuszt is aktívra.
2. A "Tanfolyam", "Időbeosztás" oldalakon a meghirdetés folyamata nem változott. Mentés után a meghirdetett tanfolyamok, szabad időpontok megjelennek a nyelvoktató weboldalon: a kezdőoldalon a Kínálat és Jelentkezés részben, valamint az "Aktuális tanfolyamok", illetve az "Órarend" oldalon. Amennyiben az online nyelviskola kereshető, akkor a Lingvico.hu portálon a "Live-online tanár és nyelviskola lista" oldalon is megjelennek ezek az adatlapon.

Távoktatási anyagot a következőképpen lehet meghirdetni:
1. Az Első lépések oldalon az Általános státusz aktívra állítása mellett állítsuk az Online státuszt is aktívra.
2. A "Távoktatási anyag" oldalon a meghirdetés folyamata nem változott. Mentés után a meghirdetett távoktatási anyagok megjelennek a nyelvoktató weboldalon: a kezdőoldalon a Kínálat és Jelentkezés részben, valamint a "Távoktatási anyagok" oldalon. Amennyiben az online nyelviskola kereshető, akkor a Lingvico.hu portálon a "Live-online tanár és nyelviskola lista" oldalon is megjelennek ezek az adatlapon.

Szólj hozzá!

Címkék: szabad időpont tanfolyam meghirdetés távoktatási anyag meghirdetés lingvico admin tanuló oldal lingvico hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr72288406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása