HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Live-online próbaóra, beállítási lehetőségek

2007.10.07. 13:04 Műhelyírnok

Egy tanárnő részéről érkezett hozzánk a hét végén a következő segítségkérés, és mivel másokat is érinthet a probléma, ezért itt a helye:

a tanárnő az egyik tanulójával akarta kipróbálni a live-online órát, azonban nem tudta az órát elindítani az Órarendből, mert nem jelentek meg benne a tanuló adatai és az "Óratartás" link. A vele folytatott levelezésből az derült ki, hogy a tanuló adatlapján a hozzáférési időt 1 napra állította (jelen esetben: okt. 5-ét állította be kezdő- és végdátumnak).

A rendszer ezt az intervallumot nem tudja értelmezni, ezért arra kérünk minden oktatót, hogy ilyen esetben az aznapi és a következő napot állítsa be tanulója hozzáférési idejeként (pl. okt. 5-okt. 6.).

Egy másik lehetőség:
Ha a tanulója online használója a rendszernek (vagyis nem tart számára live-online órákat), abban az esetben is ki tudja próbálni vele a live-online órát. Ehhez a tanulója adatlapján a próbaóra napján tutori támogatást kell beállítania (az "Aktiválás" gombra kattintással). Ekkor a gombra kattintástól számolva 24 óráig használhatja ezzel a tanulójával az Óratartó modult, vagyis az online tanulójának is tarthat egy próba live-online órát. (Tutori támogatás aktiválásakor a rendszer 1 napos live-online díjat, vagyis 60 Ft-ot számol ennél az online tanulónál.)

Szólj hozzá!

Címkék: próbaóra tutori támogatás óratartás hozzáférési idő

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr100188926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása