HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Megjelenés a Vatera piacterén

2008.04.24. 13:02 Műhelyírnok

A vatera.hu aukciós oldallal létrejött együttműködés eredményeként a Lingvicot használó nyelvtanárok és nyelviskolák megjelentethetik kínálatukat a Vatera látogatóinak.
 
A Vatera készített egy új alrovatot kimondottan nyelvoktatók számára. Ebben az alkategóriában lehet árulni/árvereztetni távoktatási anyagokat, live-online óracsomagokat  és live-online tanfolyamokat. Az elmúlt napokban már több hirdetés felkerült a rovatba.

A Vatera piacterén számtalan formában megjelenhet egy online nyelvtanár, nyelviskola kínálata.

Például a távoktatási anyagok egy bizonyos témára fókuszálhatnak. Ilyen témák lehetnek például egy-egy nyelvtani jelenséget begyakoroltató feladatcsomagok, vagy az egyes készségek (olvasás, írás, hallás utáni értés) fejlesztésére  kidolgozott feladatgyűjtemények. Lehet komplex írásbeli nyelvvizsga mintateszteket is készíteni, hiszen a rendszer lehetővé teszi az időalapú feladatsorok készítését is.
A távoktatási anyagoknak az a nagy előnye, hogy ugyanazt az anyagot (amit egyszer kell megcsinálni) több tanulónak is el lehet eladni,akár egyidőben. Emellett az a tanuló, amelyik távoktatási anyagot vesz, előbb-utóbb valószínűleg majd live-online órát is igényel, mint konzultációt, amit plusz díjért vehet igénybe.

Live-online órák esetében érdemes óracsomagokat meghirdetni, amelyek meghatározott óraszámot tartalmaznak, pl. 20 vagy 30 órát. Az óracsomagokat is lehet egy–egy téma köré csoportosítani. Meghirdethetők például kontextusmotivált órák (pl. 10 óra London nevezetességeiről, 5 óra a sportról, vagy 15 óra a turisztikai alapszókincs elsajátításához). A live-online órák tanfolyam formájában is kiajánlhatók. A tanfolyamok fix időpontban zajló, gyakran csoportos  live-online órák, amelyeknek mind a kezdete, mind a vége pontosan meg van adva.

Szólj hozzá!

Címkék: vatera szabad időpont tanfolyam meghirdetés távoktatási anyag meghirdetés kontextusmotivált oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr89440148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása