HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Egyszerűsödött a tanulói jelentkezés

2008.03.10. 18:01 Műhelyírnok

Néhányan jelezték számunkra, hogy túl sok adatot kell megadnia egy érdeklődőnek a jelentkezéskor. Ez főleg az ingyenes próbaórára jelentkezéskor bizonytalaníthatott el érdeklődőket.

A mai nappal ezért módosítottuk a jelentkezési lapot, mostmár csak a legszükségesebb adatokat kell megadnia az érdeklődőnek. Ha megegyezett a tanárral és megkapta a hozzáférését a rendszerhez, a tanuló-felületen meg tudja adni a további adatokat is, mint pl. a számlázási és postázási adatait, a telefonszámát stb.

A jelentkezés egyszerűsítését szolgálja az is, hogy a mai naptól a www.lingvico.hu honlapon a tanári adatlapokon (mind a főoldalon, mind a listaoldalon) megjelenik egy gomb, ami közvetlenül az adott tanár Jelentkezési űrlapjára visz.

Szólj hozzá!

Címkék: jelentkezés tanuló oldal lingvico hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr65374675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása