HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Átalakult a lingvico.hu portál kezdőoldala

2008.01.31. 17:11 Műhelyírnok

A lingvico.hu portál kezdőoldalán megjelennek a tanárok

  • A kezdőoldalon mostantól véletlenszerűen megjelenik 9 tanár adatlapja. Vagyis minden oldalmegnyitáskor, frissítéskor másik 9 tanár adatlapja jelenik meg. Az adatlapon a név, a fénykép, a tanított nyelv, a kontextusmotivált oktatáshoz meghirdetett témák (aki meghirdetett) és egy "Nézzen mintafeladatokat!" nevű link olvasható. A névre kattitva az érdeklődők az adott tanár nyelvoktató weboldalát érhetik el. A "Nézzen mintafeladatokat!" nevű link csak akkor jelenik meg, ha az adott tanár publikus mintafeladatokat tett fel a nyelvoktató weboldalára, a link a nyelvoktató weboldal Mintafeladatok oldalát nyitja meg.
  • Az érdeklődők egy nyelvválasztót is használhatnak, véletlenszerűen kilistázva ezzel 9, a választott nyelvet oktató tanár adatlapját.
  • Az adatlapok alatt látható egy "Összes tanár teljes adatlappal" link is, mely a "Live-online tanár és nyelviskola lista" oldalra visz.
  • A kezdőoldalra kikerült egy új szöveg, mely a kontextusmotivált nyelvtanulás lényegét magyarázza el az érdeklődőknek.

Kibővült az Expressz ajánlatkérés űrlap

Az Expressz ajánlatkérés űrlapon a továbbiakban az érdeklődők jelezhetik:

  • ha ingyenes próbaóra iránt érdeklődnek. Ha szívesen részt vennének egy ingyenes próbaórát, akkor az űrlapon az "Ingyenes próbaóra" checkboxba kell kattintaniuk. Az ajánlatkérést ebben az esetben a rendszer csak azoknak a tanároknak küldi ki, akik ingyenes próbaórát hirdettek meg az adott nyelven. Az ajánlatkérésről értesítő e-mailben a tanárok látni fogják, ha a tanuló eziránt érdeklődik. Ajánlatukat tehát ennek megfelelően küldhetik el az érdeklődőnek, megadva akár azt a konkrét időpontot, amikor live-online próbaórát tartanak a számára.
  • ha valamelyik kontextusmotivált tanuláshoz meghirdetett téma iránt érdeklődnek. Az űrlapra felkerült egy legördülő menü, ami a nyelvválasztás után azokat a témákat mutatja, amit a tanárok az adott nyelven meghirdettek. Az érdeklődő a legördülő menüből ki tudja választani az őt érdeklő témát. Az ajánlatkérést ebben az esetben a rendszer csak azoknak a tanároknak küldi ki, akik az adott témát meghirdették. Az ajánlatkérésről értesítő e-mailben a tanárok látni fogják, hogy melyik téma iránt érdeklődik a tanuló. Ajánlatukat tehát ennek megfelelően küldhetik el az érdeklődőnek, leírva például hogyan zajlana ez a fajta oktatás, és akár egy live-online próbaórára is invitálhatják a tanulót.

Ingyenes próbaóra kereső

A kezdőoldalról mostantól az érdeklődők - egy nyelvválasztás után - kilistázhatják azokat a tanárokat, akik az adott nyelven ingyenes próbaórát hirdettek meg.


A kezdőoldal átalakításával az volt a célunk, hogy az érdeklődők azonnal láthassák a tanárokat és minél egyszerűbb legyen tanárt választaniuk (ezt szolgálja az ingyenes próbaórát meghirdető tanárok listázása). Az Expressz ajánlatkérés űrlapba beépített 2 új elem azt szolgálja, hogy a tanuló minél célzottabban tudjon ajánlatot kérni és a tanárok minél konkrétabb ajánlatot tudjanak adni.

Szólj hozzá!

Címkék: próbaóra kontextusmotivált oktatás lingvico hu expressz ajánlatkérés

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr92319797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása