HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Belépési problémát javítottunk

2007.11.27. 11:53 Műhelyírnok

A tegnapi nap folyamán észleltünk és javítottunk egy hibát, ami belépési problémát okozhatott a tanulók számára.

Eddig a tanulók - a rendszerbe való felvételük után - a kimenő automatikus e-mailben hibásan kapták meg az online nyelviskola linkjét: a www.lingvico.hu után 2 perjel jelent meg (pl.: www.lingvico.hu//onlinenyelviskolanev/angol).

A tanulóknál a hiba olyan problémát okozhatott, hogy az e-mailben érkező linkre kattintás után nem tudtak bejelentkezni. Az is előfordulhatott, hogy ezt a hibás linket mentették el, ami a későbbiek folyamán okozhatott belépési problémát. Ezért ezúton is kérjük azokat a tanulókat, akik tapasztaltak belépési  problémát, hogy ellenőrizzék az általuk használt és elmentett linket. Amennyiben 2 perjel van benne, abban az esetben töröljék a rossz linkben a plusz perjelt, és ezután mentsék el a helyes linket. Ezután problémamentesen tudják majd használni az oldalt.

A hiba javítása után
az ezután regisztráló, illetve tanárok által felvett tanulók már helyesen kapják meg a linket.


Mind a tanároktól, mind a tanulóiktól elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit a hiba okozott!

Szólj hozzá!

Címkék: belépés napi hibalista tanuló oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr77243496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása