HTML

Lingvico Műhelynapló

A Lingvico Műhelynapló blog új funkciókról és szolgáltatásokról ad hírt, technikai kérdésekben nyújt segítséget, javaslatokat gyűjt, hibalistát vezet...
(Műhelygazda: Lingvico Nyelviskola Szolgáltató)

Ajánló

Blended learning blog az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások, tanári és üzleti szemmel. Tovább a blogra >>
Online nyelvoktatás blog Tovább a blogra >>

Friss topikok

Linkblog

Módosult az Adminban a tanfolyamok és a távoktatási anyagok árainak beállítása

2007.11.22. 16:39 Műhelyírnok

Egy tanárnő nemrégen azt kérte, hogy az Első lépések oldalon a távoktatási anyag díjaként maximum összegként be lehessen állítani 12.000Ft-ot, mert jelenleg nincs ilyen választható összeg. Ugyan a Távoktatási anyag oldalon minden meghirdetett távoktatási anyagnak meg lehet adni a pontos árát, azonban a nyelvoktató weboldalon és a Lingvico.hu portálon megnézhető online nyelviskolák adatlapjain nem jelennek meg ezek a konkrét összegek, hanem egy tól-ig ár szerepel, amit az Első lépések oldalon kell beállítani.

Ezen a kérésen elgondolkozva egy olyan megoldást kerestünk, ami a későbbi igényeknek is meg tud majd felelni. Arra jutottunk, hogy a továbbiakban ne két helyen kelljen beállítani az árat, hanem csak egy helyen, amikor meghirdetik az adott távoktatási anyagot. A meghirdetett távoktatási anyagok áraiból számolja ki aztán a rendszer a tól-ig árat, ami aztán megjelenik a nyelvoktató weboldalon és a Lingvico.hu-n megnézhető adatlapon. Ezt a fejlesztést nemcsak a távoktatási anyagnál végeztük el, hanem a tanfolyamnál is, ami hasonlóan működik.
Az árbeállítás funkció megváltoztatásával együtt járt, hogy az Első lépések oldalról (az Oktatási adatok fülről) kivettük a Csoportos óradíjak és a Távoktatási anyagok díjait beállító panelt.

Mostantól tehát a következőképpen lehet árat beállítani:
1. A távoktatási anyagok pontos árát a Távoktatási anyag oldalon kell beírni a "Távoktatási anyag teljes ára" mezőbe.
2. Tanfolyam meghirdetésekor a Tanfolyam oldalon az azonos nevű mezőben kell megadni a tanfolyam teljes árát és az óradíjat. (A rendszer a meghirdetett tanfolyamok óradíjai alapján számolja ki a csoportos óradíj tól-ig összegét.)

Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam meghirdetés távoktatási anyag meghirdetés lingvico admin árak beállítása

A bejegyzés trackback címe:

https://lingvico.blog.hu/api/trackback/id/tr39238355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása